T&G Wood

T&G present op Ballonfiësta

Ton Schulte en Gert-Jan Prins begonnen in 2000 in de huiskamer met de groothandel in parketvloeren en aanverwante producten. Binnen een jaar moesten zij verhuizen naar De Harselaar in Barneveld. Anno 2011 heeft T&G Wood International alweer twee jaar zijn intrek genomen in een modern pand op het gloednieuwe bedrijventerrein BT A12 in Ede.

Naast de import van parketvloeren uit alle delen van de wereld, ontwikkelt T&G Wood Internationaal ook eigen producten. In de grote fabriekshal aan de Darwinstraat in Ede worden die producten gemaakt en opgeslagen. Alles is in de hal voorhanden om precies die vloer te maken die een klant wenst. ,,We kunnen bijna alles hier”, zegt Prins. ,,We hebben zeer vernuftige apparatuur staan waarmee we heel precies een vloer op maat kunnen maken. Machines bijvoorbeeld die ervoor zorgen dat het net lijkt of een vloer al heel oud is.” De vloeren van T&G worden verkocht via parketspeciaal zaken, onder de merken Dual Parquet, Design Parquet en Ariket. Prins is dit jaar zoals vaak aanwezig op de Ballonfiësta Barneveld. ,,Zakendoen is gunnen”, zegt de Barnevelder. ,,Daarom is het zaak het netwerk goed te onderhouden. Het netwerkterras is daar de perfecte plek voor. Daarnaast zijn de goede doelen die ondersteund worden door de organisatie een fantastische inzet.

http://www.tg-wood.com

Actueel

Weer & Wind vrijdag 23 augustus 2019

Weer & Wind vrijdag 23 augustus 2019

Het is wederom een prachtige dag, dus alle ballonnen gaan de lucht weer in! Ze varen vanavond richting Scherpenzeel - Woudenberg!  

Meer info