Vrijwilligers Ballonfiesta

Vrijwilligers

Vrijwilligers meer dan belangrijk voor Ballonfiësta Barneveld 

Een groot evenement als de Ballonfiësta Barneveld kan niet zonder de hulp van honderden mensen plaatsvinden.

Denk maar eens aan de bezetting van de kassa’s, het parkeren van alle honderden auto's begeleiden of het verkeer regelen. Zonder al deze hoog gewaardeerde vrijwilligers zouden we er niet aan hoeven te beginnen.

Iedereen die zich inzet voor Ballonfiësta Barneveld spaart voor een ballonvaart. Zaterdagochtend vroeg is de speciale vrijwilligersochtend, dan varen zij mee met de piloten.

Wilt u ook vrijwilliger worden van dit prachtige evenement? 

Aanmeldformulier vrijwilligers

De Stichting Internationale Ballonfiesta Barneveld (SIBB) sluit voor al haar vrijwilligers een WA-verzekering af. Zodat wanneer er onverhoopt iets mocht gebeuren er altijd een goede financiële oplossing is. Vanwege deze verzekering heeft de SIBB al uw onderstaande gegevens nodig.

Voor de uitvoering van activiteiten bij het organiseren van het Ballonfiësta Barneveld is het nodig dat de organisatie beschikt over gegevens van personen die activiteiten invullen.

Als vrijwilliger van ons evenement beschikken wij over jouw gegevens (naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum).  In het kader van de nieuwe privacy regelgeving (AVG) maken wij hiervan melding.

Het bestuur van de SIBB is verantwoordelijk voor het beheer van deze persoonsgegevens en heeft de uitvoering van deze administratie belegd bij teamleden die betrokken zijn bij het taakveld vrijwilligers.

Voor de deelname als vrijwilliger aan ons evenement zijn deze persoonsgegevens noodzakelijk voor onder andere planning inzet en verzekering. Je geeft hierbij toestemming dat wij de persoonsgegevens opslaan.

Het bestuur ziet er op toe dat de persoonsgegevens niet voor andere doeleinden wordt gebruikt.


Meld u hier aan als vrijwilliger (minimum leeftijd: 16 jaar) voor de Ballonfiësta Barneveld

 


Actueel

De winnaars van de Ballonnen Bingo zijn bekend!

De winnaars van de Ballonnen Bingo zijn bekend!

Wij kijken terug op een fantastische 39e editie van de Ballonfiesta Barneveld! Tijdens deze editie hebben jullie massaal meegedaan aan onze Ballonnen Bingo en...

Meer info