Locatie en parkeren bezoekers

Locatie

Kasteel de Schaffelaar
Stationsweg 6
3771 VH Barneveld

Parkeren

Publiek

Volg borden parkeren P1 en P3 voor auto's.

De parkeerplaats is geopend vanaf 17:00 uur.

Kosten parkeren auto's publiek: € 7,00 

Genodigden

Volg borden parkeren P1 en P3

Personen in het bezit van een kaart voor genodigden dienen deze duidelijk zichtbaar bij de hand te houden.

Dit ter bevordering van een vlotte verkeersdoorstroming. Dezelfde kaart is je toegangsbewijs bij het genodigde terras, dus vergeet deze niet mee te nemen uit de auto.

De parkeerplaats is geopend vanaf 17:00 uur. Voor genodigden is parkeren gratis, kosten zijn verwerkt in genodigdenkaart

Genodigde Mindervaliden

Volg borden parkeren P2

Personen dienen in het bezit te zijn van een e-mail van de organisatie als bevestiging van hun aanmelding.  

De parkeerplaats is geopend vanaf 17:00 uur. 

Verkeersregelaars

De verkeersregelaars zijn herkenbaar aan duidelijk herkenbare hesjes. De vrijwilligers die worden ingezet voor de verkeersveiligheid en verkeersbegeleiding zijn conform de wettelijke voorschriften als verkeersregelaar gecertificeerd. Zij dragen tijdens de uitoefening van hun werkzaamheid voor de stichting een goed zichtbaar en herkenbaar tenue. Volg voor uw eigen en hun veiligheid de instructies van de verkeersregelaar op!

Fietsenstalling publiek

Tegenover de winkel van Welkoop aan de Van Zuilen van Nieveltlaan wordt een fietsenstalling ingericht. Het stallen is gratis en op eigen risico.

Fietsenstalling genodigden

Tegenover de brug voor toegang naar de Koewei wordt een fietsenstalling ingericht. Het stallen is gratis en op eigen risico.

Verkeersmaatregelen

Er geldt:

  • Vanaf 17.00 uur een geslotenverklaring, op de Wesselseweg (tussen Van Zuijlen van Nieveltlaan en Drostendijk) met uitzondering voor fietsers;
  • Een stopverbod aan beide zijden van de Drostendijk en de Van Zuijlen van Nieveltlaan (tussen Drostendijk en Stationsweg). Wanneer u uw auto hier toch parkeert, loopt u het risico op een boete.

Klik hier voor verkeerscirculatieplan en parkeren

Actueel

Ballonfiësta Barneveld zoekt Maatjes

OmschrijvingOp 21 t/m 24 augustus 2024 vindt de 40e editie van Ballonfiësta Barneveld plaats. Per avond verwachten we zo’n 10.000 bezoekers, die voornamelijk tussen...

Meer info

Evenement Locatie

Kasteel de Schaffelaar
Stationsweg 6
3771 VH Barneveld

Navigeer direct