Waarom Ballonfiësta Barneveld sponsoren?

Sponsorvoordelen:

 • Veel waardering door samenleving voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.
 • Ontvangst op een verwarmd genodigden-terras.
 • Een prachtige ambiance om informeel te kunnen netwerken met vele regionale collega ondernemers.
 • Afhankelijk van het arrangement ontvangt u veel positieve publiciteit via:
  • Vermelding naam of logo op website.
  • Vermelding naam of logo op folders/posters.
  • Vermelding naam en/of logo, full-color in de pagina grote bedankadvertentie in de Barneveldse Krant.
  • Vermelding van uw reclameboodschap op de vier LED-schermen.

Wordt U een trotse sponsor van Ballonfiësta Barneveld?

Als sponsor bent u verzekerd van een voorkeursbehandeling tijdens de Ballonfiësta. Speciaal voor de sponsoren wordt een gedeelte op het terrein ingericht met een verwarmd genodigden-terras en een genodigden-tent. De bezoekers kunnen gebruik maken van een uitgebreide catering. Daarnaast zijn er overige faciliaire voorzieningen aanwezig. Kortom: Ballonfiësta Barneveld is dé locatie waar u op een bijzondere manier uw gasten, relaties, medewerkers, vrienden of kennissen kunt ontvangen!

De Ballonfiësta Barneveld steunt met haar opbrengst lokale, goede doelen uit de negen kerndorpen van de gemeente Barneveld, De Glind, Terschuur, Zwartebroek, Voorthuizen, Garderen, Kootwijk, Stroe, Kootwijkerbroek en Barneveld. Wilt u ook aan maatschappelijk verantwoord ondernemen doen, maar heeft u niet de tijd om uit te zoeken naar welk doel uw geld gaat, steun dan de Ballonfiësta Barneveld. Niet alleen is het een prachtig regionaal evenement voor jong en oud ook weet u dan zeker dat het geld goed wordt besteed!

Reclame-uiting op vier LED-schermen van 20m2 die zijn opgesteld op de Koewei.

Het bestuur biedt u ook dit jaar weer de mogelijkheid voor reclame-uitingen over uw organisatie. Via de vier LED-schermen van 20 m2 op de Koeweide zien uw gasten en het publiek naast algemene informatie over het evenement een reclameboodschap van uw organisatie.
Uw keuze voor 4 avonden is 10x, 20x, 30x, 40x of 50x 4 seconden. Maximaal 50% van de waarde van uw sponsorovereenkomst. De reclameboodschap wordt getoond voor en na het opstijgen van de ballonnen (indicatief tussen 17.30 en 18.45 uur en tussen 20.00 en 22.00 uur. Deze tijd kan door omstandigheden afwijken).

Voorwaarden:

 • De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de boodschap in JPG-formaat 4535 x 2551 (16:9).  
 • Presentatie vindt het beste plaats via een zwarte achtergrond, maak gebruik van de template om uw reclame-uiting in op te maken.
 • Aanlevering reclameboodschap z.s.m. en uiterlijk tot 14 augustus via info@ballonfiestabarneveld.nl
 • Bij annulering van het evenement, of delen ervan, vindt geen restitutie van betaling plaats.
 • Een nieuwe sponsor die een reclameboodschap afneemt  verbindt zich voor minimaal 3 jaar zich aan het evenement.

Belangstelling voor een reclame-uiting op LED-scherm:  Download template

Belangstelling voor sponsoring: Bekijk hier de sponsorarrangementen 

Vragen?

Heeft u nog vragen over sponsoring, stuur dan vrijblijvend een mail naar sponsorzaken@ballonfiestabarneveld.nl of vraag of iemand van het team contact met u opneemt.
Het team bestaat uit: Gerard de RollerEtiën van de Beek, Arjan de Bruin, Marco van Delen,  Dik van den Hoorn, Coos van Egdom, Paul Kamphuis, Ron Nouse, Hans van Proosdijk.

De administratieve afwikkeling wordt verzorgd door Machteld Doppenberg, Hanny Huppelschoten en Monique Jansen (contact via e-mail) of tijdens kantooruren op 0342 - 494 286

Actueel

Weer & Wind vrijdag 23 augustus 2019

Weer & Wind vrijdag 23 augustus 2019

Het is wederom een prachtige dag, dus alle ballonnen gaan de lucht weer in! Ze varen vanavond richting Scherpenzeel - Woudenberg!  

Meer info