Inchecklijst voor passagiers

Het onderstaande formulier is voor het inchecken van de passagiers van de ballonvaarten. Na het correct invullen van dit formulier ontvangt u een bevestiging per e-mail. Deze bevestiging dient u uit te printen en mee te nemen op de desbetreffende Ballonfiësta avond samen met uw genodigden-kaart. De documenten kunt u laten zien bij de hostesses die bij de ingang van de genodigden-tent staan. Als passagier moet u zich melden tussen 17.15 uur en uiterlijk 18.00 uur.

Verloop van ballonvaart

Na uw aanmelding bij het boekingskantoor op de Koewei kunt u rustig plaatsnemen op het genodigden-terras of in de genodigden-tent en genieten van het programma. Wanneer het tijd is om u te begeven naar de ballon waar u mee vaart, krijgt u een seintje van de hostesses. Zij brengen u naar de juiste ballon en vanaf daar bent u in handen van de piloot en crew van de ballon. Na de landing wordt u met de volgauto teruggebracht naar de Koeweide waar u op het genodigden-terras verder kunt genieten van het programma.

Wint uw boer een ballonvaart?

Ballonfiësta Barneveld is voor een succesvol evenement afhankelijk van de gastvrijheid van agrariërs. De ballonnen gebruiken namelijk hun weilanden als landingsterrein. Alle reden om deze agrariërs te koesteren. En daar hebben we uw hulp bij nodig. We vragen u om na uw ballonvaart een foto te maken van de prachtige locatie waar u landde, de agrariër die u gastvrij onthaalde of het boerengezin dat aan de grond stond te klappen toen u landde. 
Stuur die foto – het liefst voorzien van motivering en natuurlijk met het telefoonnummer van de agrariër - naar communicatie@ballonfiestabarneveld.nl.
De organisatie van Ballonfiësta Barneveld kiest uit de inzendingen van passagiers en piloten de meest gastvrije boer. Die krijgt als beloning een gratis ballonvaart.

De ballonvaart van de meest gastvrije boer vindt plaats tijdens Boerenmaandag. Het is dus belangrijk dat we uw foto zo snel mogelijk binnen hebben. Bedankt voor uw medewerking en zorg dat uw boer met deze prachtige prijs aan de haal gaat!

Locatie en parkeren

Klik hier voor alle informatie over locatie en parkeren

Privacy statement:

Als passagier van ons evenement beschikken wij over jouw gegevens (naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres).

In het kader van de nieuwe privacy regelgeving (AVG) maken wij hiervan melding.

Het bestuur van de SIBB is verantwoordelijk voor het beheer van deze persoonsgegevens en heeft de uitvoering van deze administratie belegd bij teamleden die betrokken zijn bij het taakveld passagierszaken. De administratie is ondergebracht in een computercentrum waarmee het bestuur een verwerkersovereenkomst heeft afgesloten.

Voor de deelname als passagier aan ons evenement zijn deze gegevens noodzakelijk. Je geeft hierbij toestemming dat wij deze gegevens opslaan en voor de ballonvaart verstrekken aan de piloot.

Het bestuur ziet er op toe dat de persoonsgegevens niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

 


Incheckformulier

Code is hoofdlettergevoelig.
Zoals vermeld in sponsorbrief

Actueel

Ballonfiësta Barneveld zoekt Maatjes

OmschrijvingOp 21 t/m 24 augustus 2024 vindt de 40e editie van Ballonfiësta Barneveld plaats. Per avond verwachten we zo’n 10.000 bezoekers, die voornamelijk tussen...

Meer info