Sponsoren van Ballonfiësta

In verband met het Corona-virus heeft het bestuur besloten om in 2021 geen ballonfiësta te organiseren en geen werving van sponsororen op te starten. Op deze pagina vermelden we de sponsoren van 2019.

Elk jaar genieten duizenden mensen van de Ballonfiësta. Dat is alleen mogelijk dankzij de steun van tientallen lokale en regionale bedrijven. De sponsorthermometer loopt met de Ballonfiësta in het vooruitzicht gestaag op. In 2019 hebben circa 150 bedrijven hun steentje bijgedragen. Een fantastisch aantal, maar natuurlijk zijn nieuwe sponsoren altijd welkom! 

De teller van de sponsorthermometer staat op 155 deelnemers, dank hiervoor!

Sponsoring van Ballonfiësta is niet alleen een maatschappelijk verantwoorde investering. Ook zakelijk zijn er volop kansen. De genodigden-tent en het netwerkterras brengen u in contact met tal van potentiële opdrachtgevers en sponsoring levert veel positieve publiciteit op. Ballonfiësta Barneveld kent verschillende sponsorarrangementen. U kunt al sponsor worden vanaf 350 euro. Zo kan ieder bedrijf – van klein tot groot – meeliften op de zakelijke kansen die het evenement biedt. Om kennis te maken met het evenement bieden we ook twee introductiearrangementen van 75 of 150 euro.

Welk arrangement past bij u? Bekijk de vernieuwde sponsorbrochure of de samenvatting van de sponsorarrangementen.

Doet u mee? Hier vindt u het opgaveformulier

Herhaling in 2019 van uw reclame-uiting via een LED-scherm van 40m2 en twee van 6 m2. Bekijk deze mogelijkheid

Vragen? Neem contact op met het team wat zich bezig houdt met sponsorzaken of mail naar: sponsorzaken@ballonfiestabarneveld.nl

 

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

Z

Actueel

Weer & Wind vrijdag 23 augustus 2019

Weer & Wind vrijdag 23 augustus 2019

Het is wederom een prachtige dag, dus alle ballonnen gaan de lucht weer in! Ze varen vanavond richting Scherpenzeel - Woudenberg!  

Meer info