Intratuin

“Als Barnevelds bedrijf hoor je mee te doen aan dit Barneveldse evenement”

Eén van de sponsoren van het eerste uur is Intratuin Barneveld. Peter Wallet, bedrijfsleider: “We deden al mee voor ik hier 14 jaar geleden kwam werken. Ik herinner me nog dat we in die eerste jaren de tentaankleding op het gebied van planten en presentaties voor onze rekening namen. Meedoen aan Ballonfiësta Barneveld is eigenlijk een traditie. Inmiddels nemen we sponsorpakketten af en dat doen we met plezier. Dit is een leuk Barnevelds evenement en daar behoren wij als Barnevelds bedrijf bij te zijn, zo denken wij daar over. Het is bovendien een erg gezellig evenement, laagdrempelig en toch ook spectaculair. Er is onder onze medewerkers altijd wel een vaste ploeg mensen die er graag naar toe gaat. We komen niet zozeer om te netwerken, maar juist voor de gezelligheid. Je spreekt er weer eens andere mensen dan in het dagelijkse leven en de sfeer heeft soms ook echt iets van een reünie. Onze ballonvluchten geven we over het algemeen aan onze medewerkers. Wij vinden dat leuk en het wordt erg gewaardeerd. We maken nooit mee dat iemand die we het aanbieden niet met de ballon mee wil. Ze horen het pas op een laat moment, dus dat is altijd een prettige spanning.”

Ballonfiësta; een initiatief dat wordt gedragen

Is je er even over nadenkt is de visie van Intratuin Barneveld en Ballonfiësta Barneveld bijna dezelfde. “Het is toch leuk dat er een evenement is waar iedereen naar toe kan gaan? In feite is het dezelfde uitstraling die ook Intratuin Barneveld wil bieden: kom bij ons en je weet zeker dat het leuk is, zelfs als het weer even minder aantrekkelijk is. Dat we dan ook nog meewerken aan lokale, goede doelen geeft een prettig gevoel. Wij vinden het dan ook een goed initiatief dat Ballonfiësta Barneveld zich daar al jaren voor inzet. Omdat de organisatie altijd kiest voor doelen in de gemeente Barneveld, word je in feite extra erbij betrokken. Hoe dichterbij de Ballonfiësta komt, hoe meer ik er zin in krijg! Prettig dat het dit jaar dan ook wat vroeger is.” 

https://www.intratuin.nl/winkels/intratuin-barneveld

Actueel

Weer & Wind vrijdag 23 augustus 2019

Weer & Wind vrijdag 23 augustus 2019

Het is wederom een prachtige dag, dus alle ballonnen gaan de lucht weer in! Ze varen vanavond richting Scherpenzeel - Woudenberg!  

Meer info