Covebo

Covebo Uitzendgroep. De naam zegt het al. Zij zenden mensen uit, werven én selecteren. Met een landelijk netwerk van 15 vestigingen in Nederland, Polen en Duitsland en partners in België en Hongarije is Covebo al 12 jaar een toonaangevende uitzendgroep in internationale arbeidsbemiddeling. Met dagelijks zo’n 2.000 uitzendkrachten aan het werk bij de klanten, behoren zij tot de top 20 uitzendbureaus van Nederland. Kennis van de lokale arbeidsmarkt en de uitgebreide certificeringen garanderen een vlekkeloze dienstverlening.

Covebo is een sterk groeiende uitzendorganisatie. Als commercieel bedrijf zijn zij zich tegelijk bewust van demaatschappelijke en sociale rol. Zij staan met hun  dienstverlening immers midden in de lokale samenleving. Jaarlijks steunen zij een groot aantal doelen, organisaties en evenementen vanuit de diverse Covebo locaties. Zo steunen zij het Ronald Mc Donald huis in Utrecht en hebben zij het programma Kids&co opgezet.

Ook sponsoren zij de Ballonfiësta Barneveld en wij vonden het fijn dat ze op ons genodigdenterras aanwezig waren!

https://www.covebo.nl/vestiging/barneveld

Actueel

Weer & Wind vrijdag 23 augustus 2019

Weer & Wind vrijdag 23 augustus 2019

Het is wederom een prachtige dag, dus alle ballonnen gaan de lucht weer in! Ze varen vanavond richting Scherpenzeel - Woudenberg!  

Meer info