Locatie en parkeren passagiers

Locatie

Kasteel de Schaffelaar
Stationsweg 6
3771 VH Barneveld

Parkeren

Volg borden parkeren genodigden

Personen in het bezit van een kaart voor genodigden dienen deze duidelijk zichtbaar bij de hand te houden.

Dit ter bevordering van een vlotte verkeersdoorstroming. Dezelfde kaart is je toegangsbewijs bij het genodigde terras, dus vergeet deze niet mee te nemen uit de auto.

Mindervaliden

Volg borden parkeren mindervaliden

Personen in het bezit van een mindervalidenparkeerkaart  dienen deze duidelijk zichtbaar achter de voorruit te plaatsen. Dit ter bevordering van een vlotte verkeersdoorstroming.

Verkeersregelaars

De verkeersregelaars zijn herkenbaar aan duidelijk herkenbare hesjes. De vrijwilligers die worden ingezet voor de verkeersveiligheid en verkeersbegeleiding zijn conform de wettelijke voorschriften als verkeersregelaar gecertificeerd. Zij dragen tijdens de uitoefening van hun werkzaamheid voor de stichting een goed zichtbaar en herkenbaar tenue. Volg voor uw eigen en hun veiligheid de instructies van de verkeersregelaar op!

Fietsenstalling

Tegenover de winkel van Welkoop aan de Van Zuilen van Nieveltlaan wordt een fietsenstalling ingericht. Het stallen is gratis en op eigen risico.

Verkeersmaatregelen

Er geldt:

  • Vanaf 17.00 uur een geslotenverklaring, op de Wesselseweg (tussen Van Zuijlen van Nieveltlaan en Drostendijk) met uitzondering voor fietsers;
  • Een stopverbod aan beide zijden van de Drostendijk en de Van Zuijlen van Nieveltlaan (tussen Drostendijk en Stationsweg). Wanneer u uw auto hier toch parkeert, loopt u het risico op een boete.

Klik hier voor verkeerscirculatieplan en parkeren

Actueel

Ballonfiësta Barneveld zoekt Maatjes

OmschrijvingOp 21 t/m 24 augustus 2024 vindt de 40e editie van Ballonfiësta Barneveld plaats. Per avond verwachten we zo’n 10.000 bezoekers, die voornamelijk tussen...

Meer info