Zweven boven de Koewei!

Het filmpje werd een instant hit op social media: de zeearend die tijdens de Ballonfiësta over Barneveld en omgeving vloog. Vier avonden lang werd een roofvogel, voorzien van camera, losgelaten vanuit een ballon. De beelden werden getoond op de LED-schermen. “Ook dit jaar zijn we aanwezig”, vertellen Gerard en Bettine van den Brink van De Valk Roofvogels uit Lunteren. “Dan vertellen we alles over de vogels en hoe we die diervriendelijk trainen.” Wat de valkeniers nog meer in petto hebben blijft nog even een verrassing, maar het wordt spectaculair. 

Naast de roofvogelshow is er in het tussenprogramma nog veel meer te beleven voor jong en oud! Zo zorgen vier clowns voor voldoende vermaak op het middenterrein, ligt er natuurlijk weer een inloopballon en zijn er verschillende modelballonnen van dichtbij te bewonderen. Ook de dweilorkesten zijn uiteraard weer aanwezig! Dit jaar zullen de Deurdweilers (Angeren), Decibel (Ede), Valleibloazers (Amersfoort) en Sfeerblazers (Lunteren) de avond muzikaal omlijsten.

 

 

Actueel

De winnaars van de Ballonnen Bingo zijn bekend!

De winnaars van de Ballonnen Bingo zijn bekend!

Wij kijken terug op een fantastische 39e editie van de Ballonfiesta Barneveld! Tijdens deze editie hebben jullie massaal meegedaan aan onze Ballonnen Bingo en...

Meer info