Top Kwaliteit in Chaletbouw B.V. subhoofdsponsor Ballonfiësta Barneveld

BARNEVELD TOP Kwaliteit in Chaletbouw B.V., gevestigd in Kootwijkerbroek, is subhoofdsponsor van het Ballonfiësta Barneveld. De ondertekening van de overeenkomst vond plaats tijdens een bijeenkomst op het kantoor van het bedrijf.

TOP Totaal is een gespecialiseerd bouwer van duurzame en energiezuinige recreatiechalets en mantelzorgwoningen. Met TOP Totaal kiest u altijd voor het beste van het beste! Wij bouwen onze recreatiechalets en mantelzorgwoningen degelijk, comfortabel en volledig naar uw wens. Of u nu groot of klein wil laten bouwen: u bepaalt de afmetingen, de indeling en het uiterlijk van uw chalet of mantelzorgwoning. Om u absolute TOP-kwaliteit op alle onderdelen te kunnen garanderen houden wij alle processen in eigen beheer. Van fundering tot stoffering, van ontwerp en bouw tot plaatsing en onderhoud: wij voeren het voor u uit. Het TOP Totaal Concept, noemen wij dit. Met het unieke TOP Totaal Concept onderscheiden wij ons van alle anderen. Voor u als klant betekent dit dat u profiteert van alle gemak onder één dak: al uw wensen worden aan één loket gerealiseerd.

Wilt u onze TOP-kwaliteit zien en beleven? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van een chalet of mantelzorgwoning? Wij ontvangen u graag voor een vrijblijvend bezoek op ons productie- en bouwterrein in Kootwijkerbroek, waar wij u laten zien hoe wij TOP- kwaliteit maken en garanderen. Benieuwd naar het eindresultaat? Op ons terrein vindt u tevens tal van modelwoningen.

De overeenkomst is ondertekend door Richard van de Top, directeur TOP Kwaliteit in Chaletbouw B.V,  Gerard de Roller, bestuurslid sponsorzaken  SIBB en Arie van Herk, secretaris SIBB.

Actueel

De winnaars van de Ballonnen Bingo zijn bekend!

De winnaars van de Ballonnen Bingo zijn bekend!

Wij kijken terug op een fantastische 39e editie van de Ballonfiesta Barneveld! Tijdens deze editie hebben jullie massaal meegedaan aan onze Ballonnen Bingo en...

Meer info