Paardenbak Zorgboerderij Groot Kootwijk opgeleverd dankzij Ballonfiësta Barneveld

Op 5 april jl. is tijdens de sponsorbijeenkomst van het Ballonfiësta Barneveld bekend gemaakt dat de Zorgboerderij Groot Kootwijk in Barneveld €6500,- ontvangt voor de aanleg van een paardenbak.

Door de inzet van subhoofdsponsor Vink is een scherpe prijs neergezet en kon de realisatie snel ingevuld worden. Bij een oplevering hoort een feestelijk moment. De overdracht aan de familie Brandsen van de Zorgboerderij en aan Henk-Jan Dekker, voorzitter van de Stichting werd uitgevoerd door Henk Vink, de leverancier en Richard van der Zande namens het bestuur van de Ballonfiësta.

De grote (woon)boerderij, met ruime tuin en dieren, biedt ruimte voor tal van activiteiten. Voor de kinderen is een grote speelweide met een trampoline, zandbak met waterpomp, grote familieschommel, klimrek en duikelrekken. In de zomer staat er ook een zwembad. Daarnaast is er een ruime keus aan ander speelmateriaal, zoals  skelters, ballen, stoepkrijt, buiten- en binnenspelen, etc. In Erfzicht, een omgebouwde varkensschuur, kunnen zij naar hartenlust sporten en tafelspellen doen. Verder is er een natuurplas waar kinderen kunnen spelen of varen. Ze mogen daarnaast altijd helpen op de boerderij of met de tractor mee het land op. Er is altijd genoeg te doen!

Met de paardenbak is er een mooie extra activiteit beschikbaar gekomen.

 

Foto: Arie van Herk.

Van links naar rechts: Richard v.d. Zande, Henk Vink, dhr. en mw. Brandsen, dhr. Dekker.

Actueel

De winnaars van de Ballonnen Bingo zijn bekend!

De winnaars van de Ballonnen Bingo zijn bekend!

Wij kijken terug op een fantastische 39e editie van de Ballonfiesta Barneveld! Tijdens deze editie hebben jullie massaal meegedaan aan onze Ballonnen Bingo en...

Meer info