Nieuwe tuin voor Toon Hermans salon in Barneveld

Op woensdagavond 18 april werd bekend dat er in totaal 12.000 euro wordt geschonken aan twee goede doelen in Barneveld. Eén van deze doelen is de Toon Hermans Salon, een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten. Zij ontvingen 4.500 euro om het terras op te knappen met deze gezellige tuin als resultaat!

Bij de keuze van invulling van een gedoneerd bedrag bemiddelt het bestuur bij het zoeken naar een leverancier binnen onze sponsoren. Zo is Gerard de Roller in gesprek gegaan met Tom Uljee van Intratuin Barneveld en is het project door Intratuin in uitvoering gegeven. Door deze bemiddeling besteden we het gedoneerde bedrag weer bij een sponsor en door een verlaging van de aanschafprijs kunnen we meer aanschaffen voor het gedoneerde bedrag.

Goede doelen
Bij een batig saldo gaat de opbrengst van de Ballonfiësta Barneveld ieder jaar naar een goed doel binnen onze gemeente. Met de kleine bijdrage die u als toegangskaartje voor het evenement betaalt, geniet u niet alleen van een fantastische avond, maar steunt u dus ook nog eens een goed doel! 

Actueel

De winnaars van de Ballonnen Bingo zijn bekend!

De winnaars van de Ballonnen Bingo zijn bekend!

Wij kijken terug op een fantastische 39e editie van de Ballonfiesta Barneveld! Tijdens deze editie hebben jullie massaal meegedaan aan onze Ballonnen Bingo en...

Meer info