Maak kans op een ballonvaart!

Altijd al eens meegewild in een luchtballon? Doe dan mee aan de fotowallactie van Ballonfiësta Barneveld van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 augustus.
De speciale fotowall staat dan op de Koewei en op 18 augustus ook op het Torenplein tijdens de Oud Veluwse Markt.

Hoe werkt het? Stap in een echte ballonmand en waan je voor even in een echte luchtballon met prachtig uitzicht over Barneveld. Zorg dat je dit unieke moment vastlegt en deel je foto met ons via @ballonevent op Twitter onder vermelding van #fotoactie en vertel ons daarbij waarom jij deze ballonvaart moet winnen!

 

 

*Actievoorwaarden 

- Deze actie loopt tot en met 20-08-2016.
- Iedere deelnemer mag maximaal 1 foto insturen.
- Stichting Internationale Ballonfiësta Barneveld behoudt zich het recht om een foto te verwijderen, indien deze als aanstootgevend wordt ervaren of indien er bepaalde rechtenschending plaatsvindt.

- Elke deelnemer dient de rechtmatige eigenaar van de foto te zijn.
- De foto blijft eigendom van de Ballonfiësta Barneveld en is vrij te gebruiken.
- Stichting Internationale Ballonfiësta Barneveld zal uit alle gedeelde foto's het meest aansprekende en meest originele exemplaar kiezen, welke uiteindelijk als winnaar wordt aangewezen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
- Over de uitslag wordt alleen met de prijswinnaar gecommuniceerd    

Actueel

Weer en wind vrijdag 20 augustus 2022

De kans op neerslag is vanavond 0%, dus het belooft een mooie avond te worden!  Vaarrichting: Kootwijkerbroek / Harskamp

Meer info