Hostessteam in nieuwe kleding

U kent ze wel de hostesses van de ballonfiësta die vier avonden zorgen voor de ontvangst van de genodigden, informatie verstrekken aan passagiers en zorgen dat deze passagiers tijdig bij de ballon komen om samen met de piloot een vaart te gaan maken.

Met 14 winkels door het hele land en een goedlopende webshop is Janse Mode in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevend modebedrijf in Nederland. Algemeen directeur Hans du Gardijn zet zich al jaren in voor het bedrijf, dat in 2016 zijn 110 jarig bestaan vierde. Naast zijn eigen klanten steekt hij al jaren ook de hostessen van de Ballonfiësta Barneveld letterlijk en figuurlijk in een nieuw jasje.

In 2017 was het weer zover en dus werd alles uit de kast getrokken om de dames te voorzien van mooie passende kledij. Du Gardijn is blij dat hij op deze manier zijn bijdrage kan leveren. “De Ballonfiësta is een leuk evenement waar veel publiek op af komt. Bovendien heeft de Ballonfiësta inmiddels een landelijke bekendheid en zet het Barneveld op de kaart. Hier werken wij als Janse Mode graag aan mee.”

Ook op persoonlijk vlak is hij graag bij het evenement betrokken, zo vertelt Du Gardijn: “De Ballonfiësta is altijd gezellig om naar toe te gaan. Op het genodigdenterras ontmoet je weer nieuwe mensen en andere ondernemers. Het is een stukje netwerk gecombineerd met gezelligheid.” Du Gardijn raadt dan ook iedere ondernemer aan om mee te doen: “Op deze manier kun je als ondernemer bijdragen aan het positieve imago van Barneveld. Je laat aan de buitenwereld zien hoe ondernemend Barneveld is en wat voor leuke evenementen je samen kunt organiseren. En niet te vergeten zijn er ook nog de goede doelen die je daarmee tegelijkertijd steunt.”

Actueel

De winnaars van de Ballonnen Bingo zijn bekend!

De winnaars van de Ballonnen Bingo zijn bekend!

Wij kijken terug op een fantastische 39e editie van de Ballonfiesta Barneveld! Tijdens deze editie hebben jullie massaal meegedaan aan onze Ballonnen Bingo en...

Meer info