Benegas weer subhoofdsponsor

Benegas, gevestigd in Putten is in 2018 weer subhoofdsponsor van Ballonfiësta Barneveld. Sinds 2007 is de organisatie verbonden met het evenement. Benegas heeft veel affiniteit met ballonvaren en voorziet menig ballonvaarder dan ook van propaangas. De kwaliteit van het Benegas propaangas is een hoog calorische en een schone brandstof die daardoor uitermate geschikt is als brandstof voor de gasbrander van heteluchtballonnen.

Naast propaangas voor de ballonnen levert Benegas ook de zogenaamde lichtgewicht gasfles voor de terrasverwarmers op het genodigdenterras. Met deze warmtebron blijft het er dan ook langer behaaglijk en zien we dat de bezoekers ook langer blijven zitten om gezellig na te praten over de avond. De overeenkomst met Benegas is ondertekend door Bauke van Kalsbeek, directeur van Benegas, Gerard de Roller, bestuurslid en Arie van Herk, secretaris.

 

 

Actueel

De winnaars van de Ballonnen Bingo zijn bekend!

De winnaars van de Ballonnen Bingo zijn bekend!

Wij kijken terug op een fantastische 39e editie van de Ballonfiesta Barneveld! Tijdens deze editie hebben jullie massaal meegedaan aan onze Ballonnen Bingo en...

Meer info