Benegas en De Elstar Catering continueren subhoofdsponsorschap Ballonfiësta Barneveld

Benegas en De Elstar Catering continueren subhoofdsponsorschap Ballonfiësta Barneveld

BARNEVELD, Benegas, gevestigd in Putten en De Elstar Catering in Barneveld ondertekenen wederom het subhoofdsponsorschap van het Ballonfiësta Barneveld.

Beide ondernemingen zijn al jaren als subhoofdsponsor verbonden aan het evenement, Benegas sinds 2007 en De Elstar Catering zelfs al vanaf 1990.

Benegas heeft veel affiniteit met ballonvaren en voorziet menig ballonvaarder dan ook van propaangas. De kwaliteit van het Benegas propaangas is een hoog calorische en een schone brandstof die daardoor uitermate geschikt is als brandstof voor de gasbrander van heteluchtballonnen. Aanvullend bij het leveren van gas zijn er ook mogelijkheden voor een thuisvulinstallatie op het terrein van de ballonbedrijven.

Naast het propaangas voor de ballonnen levert Benegas ook de zogenaamde lichtgewicht gasfles voor de terrasverwarmers op het genodigdenterras. Met deze warmtebron blijft het er dan ook langer behaaglijk en zien we de dat bezoekers ook langer  blijven zitten om gezellig na te praten over de avond.

Catering is een belangrijk aspect van het evenement. De inrichting van het terrein vraagt elk jaar weer om veel ervaring en voorzieningen en die brengt het team van De Elstar al jaren in. Naast het subhoofdsponsorschap stelt Richard ook de materialen die hij inhuurt tegen inkoopprijs beschikbaar. Als slagroom op de taart doneert hij tevens een deel van de omzet van de consumpties.

In een bestuursvergadering zonder aanwezigheid van Richard van der Zande is de inhoud van het aanbod nadrukkelijk besproken. Het totaalpakket van kennis, ervaring, de korting en de donatie is samen een prima combinatie en door het bestuur geaccepteerd via een overeenkomst die loopt tot en met 2020.

De Elstar is al jaren verbonden met het Ballonfiësta en dat willen we continueren geeft Richard van der Zande aan. Een Barnevelds evenement waar ondernemers op informele wijze elkaar ontmoeten en waar het publiek in grote getale veelal in gezinsverband naar toe komt. Het is laagdrempelig en voor alle leeftijden. Het uitgangspunt dat bij een positief resultaat donaties worden gedaan aan sociaal-maatschappelijke doelen in de gemeente Barneveld spreekt Richard tevens aan.

De overeenkomst met Benegas is ondertekend door Bauke van Kalsbeek, directeur Benegas en Jack de Jong, voorzitter SIBB. De overeenkomst met De Elstar Catering is ondertekend door Anneke en Richard van der Zande, Jack de Jong en Gerard de Roller, voorzitter, resp. bestuurslid sponsorzaken.

Foto: v.l.n.r.: Bauke van Kalsbeek, Richard van der Zande, Gerard de Roller, Jack de Jong.

Actueel

De winnaars van de Ballonnen Bingo zijn bekend!

De winnaars van de Ballonnen Bingo zijn bekend!

Wij kijken terug op een fantastische 39e editie van de Ballonfiesta Barneveld! Tijdens deze editie hebben jullie massaal meegedaan aan onze Ballonnen Bingo en...

Meer info