Ballonfiësta zoekt vrijwilligers

De organisatie van Ballonfiësta Barneveld is op zoek naar vrijwilligers die deze zomer willen helpen om het evenement in goede banen te leiden. 
Het gaat onder meer om hulp bij de kassa’s, het parkeren van auto’s en het begeleiden van ballonvaarders op het veld. In ruil voor hun inzet krijgen vrijwilligers gratis toegang tot het evenement en sparen zij voor een ballonvaart. Een avond hulp staat gelijk aan één stempel. Bij vijftien stempels varen vrijwilligers op zaterdagochtend mee met de piloten. De minimumleeftijd voor vrijwilligers is 16 jaar.

 

Versterk het vrijwilligersteam 
Vorig jaar staken ruim 175 vrijwilligers de handen uit de mouwen. Dit jaar hoopt de Stichting een zelfde aantal vrijwilligers te enthousiasmeren. Bestuurslid Arie van Herk benadrukt het belang van de vrijwilligers: “Een groot evenement als Ballonfiësta Barneveld kan niet plaatsvinden zonder de hulp van honderden mensen die helpen om alles in goede banen te leiden. We hopen voor deze 38ste editie weer voldoende mensen bereid te vinden om een bijdrage te leveren aan dit prachtige event. We zijn specifiek op zoek naar vrijwilligers met een certificaat van evenementenverkeersregelaar.”

 

Ballonfiësta Barneveld
Ballonfiësta Barneveld is één van de oudste en grootste ballonfestivals van Nederland. Elk jaar komen duizenden bezoekers naar Landgoed De Schaffelaar om de opstijgende ballonnen te bewonderen. Dankzij de laagdrempelige toegangsprijzen en de goede horeca- en mindervalidevoorzieningen is het evenement voor veel mensen een populair avondje uit. 

 

Aanmelden als vrijwilliger
Iedereen die vier avonden wil meehelpen tijdens Ballonfiësta Barneveld kan zich aanmelden door het aanmeldformulier op deze site in te vullen. Klik hier voor het aanmeldformulier.

Actueel

De winnaars van de Ballonnen Bingo zijn bekend!

De winnaars van de Ballonnen Bingo zijn bekend!

Wij kijken terug op een fantastische 39e editie van de Ballonfiesta Barneveld! Tijdens deze editie hebben jullie massaal meegedaan aan onze Ballonnen Bingo en...

Meer info