Ballonfiësta Barneveld zoekt Maatjes

Omschrijving

Op 21 t/m 24 augustus 2024 vindt de 40e editie van Ballonfiësta Barneveld plaats. Per avond verwachten we zo’n 10.000 bezoekers, die voornamelijk tussen 17.00 en 20.00 uur het evenemententerrein komen. Dat vraagt best wat van de vrijwilligers die meewerken aan het evenement. Ze moeten bijvoorbeeld om kunnen gaan met een hoge werkdruk en snel wisselende omstandigheden.

Wij zoeken

Voor de begeleiding van vrijwilligers die minder goed kunnen omgaan met hoge werkdruk en snel wisselende omstandigheden zoeken we ‘Maatjes’. Per duo krijg je een taak aangewezen waarbij we rekening houden met een minimale werkdruk en wisseling in omstandigheden. Als maatje ben jij ook het aanspreekpunt voor de organisatie van Ballonfiesta Barneveld en de vrijwilliger die je begeleidt. Met jouw inzet zorg je ervoor dat ook deze vrijwilligers betrokken kunnen blijven bij het evenement en draag je bij aan een veilig evenement voor publiek, ballonteams en leveranciers.

 Wij bieden

Als beloning voor jouw inzet ontvang je een T-shirt, een speldje, elke avond consumptiemuntjes, een snackbon, een flesje water en een candybar. Verder ontvang je per avond een stempel op een spaarkaart. Een volle spaarkaart (vijftien stempels) geeft recht op een gratis ballonvaart op zaterdagmorgen. Verder ben je op maandag 26 augustus vanaf 19.00 uur welkom op onze evaluatieavond met BBQ.

Wat verwachten we van jou

  • Je kunt zelf omgaan met wisselende werkdruk en onverwachte omstandigheden.
  • Je hebt ervaring met de omgang en aansturing van mensen die minder goed kunnen omgaan met hoge- en wisselende werkdruk.
  • Je bent vier avonden tussen 16.30 en 23.00 beschikbaar.
  • Je bent op dinsdag 20 augustus tussen 19.00 en 21.30 beschikbaar op de informatieavond waar je uitleg krijgt over jouw taak en van diegene die je begeleidt .

Meld je aan

Heb je belangstelling om te gaan fungeren als Maatje, dan verzoeken we je om een e-mail te sturen naar vrijwilligers@ballonfiestabarneveld.nl met jouw naam, geboortedatum, geslacht, woonadres, mobiele nummer, werkervaring en een kort antwoord op de vier punten hierboven. We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. In de loop van juli hoor je meer over jouw inzet tijdens het evenement.

Actueel

ZO KUNNEN ALLE VRIJWILLIGERS BETROKKEN BLIJVEN BIJ BALLONFIËSTA BARNEVELD

ZO KUNNEN ALLE VRIJWILLIGERS BETROKKEN BLIJVEN BIJ BALLONFIESTA BARNEVELD Al sinds 1982 genieten inwoners van Barneveld en ver daarbuiten van Ballonfiësta Barneveld. Generaties zijn...

Meer info