Rozelaar-bewoners mogen mee de lucht in

Arjan van de Pol, van Hotel & Gasterij De Roode Schuur in Nijkerk, is trouw sponsor van de Ballonfiësta. Niet alleen voorziet hij de buitenlandse ballonteams van onderdak, ook zet hij zijn sponsorarrangement om in ballonvaarten voor 40 personen, die het SIBB-bestuur beschikbaar mag stellen aan sociaal-maatschappelijke organisaties. Dit jaar mag Stichting De Rozelaar met 28 bewoners en begeleiders de lucht in. De overige 12 plekken zal het bestuur op een later moment toewijzen. De Rozelaar is al jaren verbonden aan de Ballonfiësta, onder meer door het belangeloos beschikbaar stellen van een rolstoelbus van de parkeerplaats naar het evenemententerrein.

Ook mindervalide bewoners kunnen mee omhoog, door een speciale mand met deur, waardoor rolstoelers plaats kunnen nemen op een speciale stoel. "Voor onze bewoners en zeker voor de mindervaliden onder hen is de mogelijkheid om in een ballon mee te vliegen extra bijzonder", vertelt Jeanette Bos van Stichting De Rozelaar. "Toen we het aanbod kregen, waren we er stil van."

Actueel

Ballonfiesta Barneveld afgelast

Ballonfiesta Barneveld afgelast

Het Corona-virus heeft grote invloed op ons allemaal. Laten we beginnen met iedereen die in zijn gezondheid de gevolgen heeft ondervonden een spoedig herstel...

Meer info

Nieuwsbrief ontvangen

Ook de nieuwsbrief ontvangen: Schrijf u in.