Primeur: losse ballonvaarttickets beschikbaar!

Ben jij stiekem al jaren benieuwd hoe het is om op te stijgen vanaf de Koewei tijdens de Ballonfiësta? Dan hebben we nieuws voor jou. Er zijn namelijk deze jubileumeditie een paar exclusieve plekken beschikbaar voor particulieren!

Het gaat om ballonvaarten op zaterdagavond. Je geniet eerst mee van de gezellige sfeer op het genodigdenterras. Als het tijd is, halen de hostesses je op en stap je de mand in. De piloot laat de brander vlammen en langzaam worden de mensen en ballonnen onder je kleiner. Je zwaait naar je vrienden en familie in het publiek, komt boven de bosrand uit en dan is het zover. Je hebt een waanzinnig uitzicht over Barneveld! Na afloop van de vaart zet je weer koers naar de Koewei, waar je op het genodigdenterras geniet van de nightglow met lasershow.

Tickets voor een vaart kosten 165 euro per persoon. Dat is inclusief een parkeerkaart, consumpties op het genodigdenterras zijn voor eigen rekening.
Aanmelden kan o.v.v. uw naam, adres en telefoonnummer via: info@ballonfiestabarneveld.nl.

Wees er snel bij, want vol=vol. 

Actueel

Ballonfiesta schenkt 12.000 euro aan goede doelen

Ballonfiesta schenkt 12.000 euro aan goede doelen

Ballonfiësta Barneveld heeft woensdagavond in totaal 12.000 euro geschonken aan twee goede doelen in Barneveld. De nieuwe woonlocatie Tharah voor jonge cliënten van Siloah Gehandicaptenzorg...

Meer info

Nieuwsbrief ontvangen

Ook de nieuwsbrief ontvangen: Schrijf u in.