Nieuwe tuin voor Toon Hermans salon in Barneveld

Op woensdagavond 18 april werd bekend dat er in totaal 12.000 euro wordt geschonken aan twee goede doelen in Barneveld. Eén van deze doelen is de Toon Hermans Salon, een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten. Zij ontvingen 4.500 euro om het terras op te knappen met deze gezellige tuin als resultaat!

Bij de keuze van invulling van een gedoneerd bedrag bemiddelt het bestuur bij het zoeken naar een leverancier binnen onze sponsoren. Zo is Gerard de Roller in gesprek gegaan met Tom Uljee van Intratuin Barneveld en is het project door Intratuin in uitvoering gegeven. Door deze bemiddeling besteden we het gedoneerde bedrag weer bij een sponsor en door een verlaging van de aanschafprijs kunnen we meer aanschaffen voor het gedoneerde bedrag.

Goede doelen
Bij een batig saldo gaat de opbrengst van de Ballonfiësta Barneveld ieder jaar naar een goed doel binnen onze gemeente. Met de kleine bijdrage die u als toegangskaartje voor het evenement betaalt, geniet u niet alleen van een fantastische avond, maar steunt u dus ook nog eens een goed doel! 

Actueel

Ballonfiësta Barneveld afgelast

Ballonfiesta Barneveld afgelast

Het Corona-virus heeft grote invloed op ons allemaal. Laten we beginnen met iedereen die in zijn gezondheid de gevolgen heeft ondervonden een spoedig herstel...

Meer info

Nieuwsbrief ontvangen

Ook de nieuwsbrief ontvangen: Schrijf u in.