Kinderen vergeten ziekte even in de ballon

Helaas zijn door een storing niet alle e-mails aangekomen in de mailbox van info@onzeballon.nl. Daarom willen we u vragen alsnog uw aanvraag s.v.p. in te dienen via info@futurefun.nl

Stichting Onze Ballon heeft een enthousiaste groep vrijwilligers, die zieke kinderen en hun familie in overleg met hun behandelend arts een mooie en spannende ballonvaart wil geven in onze eigen mooie hetelucht ballon.

Wij kunnen met deze spannende ballonvaart in ieder geval de kinderen hun ziekte even laten vergeten. En vaak krijgen de kinderen door deze ervaring zo'n "boost" dat ze er weer flink tegenaan kunnen. Ook tijdens de Ballonfiësta biedt de Stichting op woensdag 17 augustus vier ernstig zieke kinderen uit de gemeente Barneveld en omliggende regio’s een gratis ballonvaart aan samen met een familielid, vriendje of vriendinnetje. 

Kent u iemand die in aanmerking komt? Meld hem of haar dan aan o.v.v. uw contactgegevens en beknopte informatie over de ziekte van het kind. Uw aanvraag wordt door de SOB beoordeeld en in overleg wordt besloten of het zieke kind met begeleider voor een vaart in aanmerking komt.

Actueel

Weersverwachting zaterdagavond

Weersverwachting zaterdagavond

Op dit moment houden we de weersituatie nauwlettend in de gaten. Onze Flight Director Monique Hoogeslag staat continu in contact met de meteorologen. Voor vandaag...

Meer info

Nieuwsbrief ontvangen

Ook de nieuwsbrief ontvangen: Schrijf u in.