Kinderen vergeten even hun ziekte tijdens ballonvaart

Stichting Onze Ballon geeft zieke kinderen in overleg met hun behandelend arts de kans om een mooie en spannende ballonvaart te maken en hun ziekte voor even te vergeten. Bovendien hoopt de Stichting dat de kinderen door zo'n geweldige ervaring weer een 'boost' krijgen, zodat ze er weer flink tegenaan kunnen!

Ook tijdens Ballonfiësta Barneveld biedt de Stichting op woensdag 16 augustus vier ernstig zieke kinderen uit de gemeente Barneveld en omliggende regio’s een gratis ballonvaart aan samen met een familielid, vriendje of vriendinnetje. 

Kent u iemand die in aanmerking komt? Meld hem of haar dan aan via info@futurefun.nl o.v.v. 'aanmelding kids Barneveld' uw contactgegevens en de naam, leeftijd en woonplaats van het kind en met beknopte informatie over de ziekte van het kind. Uw aanvraag wordt door de Stichting Onze Ballon beoordeeld en in overleg wordt besloten of het zieke kind met begeleider voor een vaart in aanmerking komt. Degene die wordt gekozen, ontvangt per mail verdere informatie. 

Actueel

Benegas weer subhoofdsponsor

Benegas weer subhoofdsponsor

Benegas, gevestigd in Putten is in 2018 weer subhoofdsponsor van Ballonfiësta Barneveld. Sinds 2007 is de organisatie verbonden met het evenement. Benegas heeft veel affiniteit met ballonvaren en...

Meer info

Nieuwsbrief ontvangen

Ook de nieuwsbrief ontvangen: Schrijf u in.