Ballonfiësta Barneveld afgelast

Het Corona-virus heeft grote invloed op ons allemaal. Laten we beginnen met iedereen die in zijn gezondheid de gevolgen heeft ondervonden een spoedig herstel toe te wensen. Heeft u een dierbare verloren, dan wensen we u troost bij dit verlies. Ook beginnen de economische gevolgen steeds meer voelbaar te worden en waartoe dat allemaal zal leiden is niet te voorspellen. Laten we elkaar steunen in deze moeilijke tijd. Geef met elkaar invulling aan de maatregelen die helpen om een einde te maken aan deze crisis.

We kijken terug op een fantastische editie in 2019 en de eerste ideeën en plannen voor 2020 waren al weer ingevuld.

We hebben in het bestuur uitgebreid gesproken over de huidige situatie en een pijnlijke beslissing moeten nemen.

De voorgenomen 38e editie zal in 2020 niet doorgaan. Het bestuur realiseert zich dat het in deze tijd, die zulke grote gevolgen heeft voor de gezondheid en de economie, niet wenselijk is te spreken over deelname aan ons evenement, ons Barnevelds feestje.

We hopen dat het tij snel keert en dat het met gezondheid snel betergaat, dat de economische gevolgen beheersbaar worden. We blijven vanuit een positieve gedachte nadenken over wat er eventueel haalbaar is. We zijn hierover in overleg met ballonteams, leveranciers en enkele sponsoren. We houden u via onze website, nieuwsbrief en krantenpagina’s in de Barneveldse Krant op de hoogte.

Tot slot wenst het bestuur u sterkte in deze periode.

Actueel

Weer & Wind vrijdag 23 augustus 2019

Weer & Wind vrijdag 23 augustus 2019

Het is wederom een prachtige dag, dus alle ballonnen gaan de lucht weer in! Ze varen vanavond richting Scherpenzeel - Woudenberg!  

Meer info

Nieuwsbrief ontvangen

Ook de nieuwsbrief ontvangen: Schrijf u in.