Parkeren

Parkeren

Publiek

Volg borden parkeren bezoekers voor fietsen en auto's van publiek

Genodigden

Volg borden parkeren genodigden

Personen in het bezit van een kaart voor genodigden dienen deze duidelijk zichtbaar bij de hand te houden.

Dit ter bevordering van een vlotte verkeersdoorstroming. Dezelfde kaart is je toegangsbewijs bij het genodigde terras, dus vergeet deze niet mee te nemen uit de auto.

Mindervaliden

Volg borden parkeren mindervaliden

Personen in het bezit van een mindervalidenparkeerkaart  dienen deze duidelijk zichtbaar achter de voorruit te plaatsen. 

Dit ter bevordering van een vlotte verkeersdoorstroming.

Verkeersregelaars

De verkeersregelaars zijn herkenbaar aan duidelijk herkenbare hesjes. De vrijwilligers die worden ingezet voor de verkeersveiligheid en verkeersbegeleiding zijn conform de wettelijke voorschriften als verkeersregelaar gecertificeerd. Zij dragen tijdens de uitoefening van hun werkzaamheid voor de stichting een goed zichtbaar en herkenbaar tenue. Volg voor uw eigen en hun veiligheid de instructies van de verkeersregelaar op!

Fietsenstalling

Tegenover de winkel van Welkoop aan de Van Zuilen van Nieveltlaan wordt een fietsenstalling ingericht. Het stallen is gratis en op eigen risico.

Verkeersmaatregelen

Er geldt:

  • Vanaf 17.00 uur een geslotenverklaring, op de Wesselseweg (tussen Van Zuijlen van Nieveltlaan en Drostendijk) met uitzondering voor fietsers;
  • Een stopverbod aan beide zijden van de Drostendijk en de Van Zuijlen van Nieveltlaan (tussen Drostendijk en Stationsweg). Wanneer u uw auto hier toch parkeert, loopt u het risico op een boete.

Klik hier voor het verkeersbesluit.

Klik hier voor een plattegrond van de verkeersmaatregelen

Actueel

Ballonfiësta Barneveld afgelast

Ballonfiesta Barneveld afgelast

Het Corona-virus heeft grote invloed op ons allemaal. Laten we beginnen met iedereen die in zijn gezondheid de gevolgen heeft ondervonden een spoedig herstel...

Meer info

Nieuwsbrief ontvangen

Ook de nieuwsbrief ontvangen: Schrijf u in.