Parkeren

Parkeerplaatsen

Parkeren

Publiek

Volg borden parkeren bezoekers voor fietsen en auto's van publiek

Genodigden

Volg borden parkeren genodigden

Personen in het bezit van een parkeerkaart voor genodigden dienen deze duidelijk zichtbaar achter de voorruit te plaatsen. 

Dit ter bevordering van een vlotte verkeersdoorstroming.

Mindervaliden

Volg borden parkeren mindervaliden

Personen in het bezit van een mindervalidenparkeerkaart  dienen deze duidelijk zichtbaar achter de voorruit te plaatsen. 

Dit ter bevordering van een vlotte verkeersdoorstroming.

Verkeersregelaars

De verkeersregelaars zijn herkenbaar aan duidelijk herkenbare hesjes. De vrijwilligers die worden ingezet voor de verkeersveiligheid en verkeersbegeleiding zijn conform de wettelijke voorschriften als verkeersregelaar gecertificeerd. Zij dragen tijdens de uitoefening van hun werkzaamheid voor de stichting een goed zichtbaar en herkenbaar tenue. Volg voor uw eigen en hun veiligheid de instructies van de verkeersregelaar op!

Fietsenstalling

Tegenover de winkel van Welkoop aan de Van Zuilen van Nieveltlaan wordt een fietsenstalling ingericht. Het stallen is gratis en op eigen risico.

Verkeersmaatregelen

Er geldt:

  • Een geslotenverklaring, op de Wesselseweg (tussen Van Zuijlen van Nieveltlaan en Drostendijk) met uitzondering voor (brom)fietsen;
  • Een stopverbod op de Drostendijk, de Van Zuijlen van Nieveltlaan (tussen Drostendijk en Gasthuisstraat) en de Stationsweg (tussen Gasthuislaan en Vliegersvelderlaan) en Vliegersvelderlaan (tussen Stationsweg en spoorlijn).

Klik hier voor de verkeerssituatie.

Actueel

Kleur en win!

Kleur en win!

Ook dit jaar kun je bij Ballonfiësta Barneveld weer kleuren en leuke prijzen winnen! Zo maak je kans op een cadeaubon van Intertoys Barneveld en...

Meer info

Nieuwsbrief ontvangen

Ook de nieuwsbrief ontvangen: Schrijf u in.