Primeur: losse ballonvaarttickets beschikbaar!

Ben jij stiekem al jaren benieuwd hoe het is om op te stijgen vanaf de Koewei tijdens de Ballonfiësta? Dan hebben we nieuws voor jou. Er zijn namelijk deze jubileumeditie een paar exclusieve plekken beschikbaar voor particulieren!

Het gaat om ballonvaarten op zaterdagavond. Je geniet eerst mee van de gezellige sfeer op het genodigdenterras. Als het tijd is, halen de hostesses je op en stap je de mand in. De piloot laat de brander vlammen en langzaam worden de mensen en ballonnen onder je kleiner. Je zwaait naar je vrienden en familie in het publiek, komt boven de bosrand uit en dan is het zover. Je hebt een waanzinnig uitzicht over Barneveld! Na afloop van de vaart zet je weer koers naar de Koewei, waar je op het genodigdenterras geniet van de nightglow met lasershow.

Tickets voor een vaart kosten 165 euro per persoon. Dat is inclusief een parkeerkaart, consumpties op het genodigdenterras zijn voor eigen rekening.
Aanmelden kan o.v.v. uw naam, adres en telefoonnummer via: info@ballonfiestabarneveld.nl.

Wees er snel bij, want vol=vol. 

Actueel

Wind gooit roet in het eten derde avond Ballonfiësta

Wind gooit roet in het eten derde avond Ballonfiësta

Na een geweldige start op woensdagavond en een zeer spannende en uiteindelijk toch succesvolle donderdagavond, hebben we helaas de derde avond gedeeltelijk moeten aflasten. Uiteraard is...

Meer info

Nieuwsbrief ontvangen

Ook de nieuwsbrief ontvangen: Schrijf u in.